Egy igazi színházi csemegét tálal Ötvös András színművész a nézőknek sok-sok humorral, rólunk, nekünk szóló fordulatokkal A csemegepultos naplója című darabban, amely a Dunabogdányi Művelődési Házban lesz látható április 21-én 19 órától.

„Jött a csemegepultos és mindet vitt!” – „Az ezerarcú henteslegény kezében életre kel a szalámi” – „Zsírban tocsogó élvezet” – „Egyedül a virslikkel” – „Egy csemegepultos bábszínháza” – „Személyiségfejlődés a lókolbászok földjén” – „Csemegepult az egész világ” – ilyen és ezekhez hasonló címekkel illették a kulturális és színházi magazinok a darabot, amely hamar a közönség kedvence lett.

Ötvös András egy pesti írót alakít, aki úgy dönt, tapasztalatszerzés céljából beáll a Vásárcsarnok egyik húspultja mögé. Nem törődve az élet egyéb dolgaival, csakúgy elvan a pult mögött, kezében életre kelnek a kolbászok, a párizsik és a szalámik, de még a csomagolópapír is: ők a vevők, a főnökség. A karakterek jönnek-mennek, sokféle hangot hallunk egyetlen ember szájából stand up-ba hajló önironikus pillanatokkal.

A darabot tehát április 21-én, pénteken 19 órától lehet megtekinteni a Dunabogdányi Művelődési Házban, jegyek elővételben kaphatók az intézményben. Jegyrendelés: 06304729733

https://m.youtube.com/watch?v=92qhJojgqoY&embeds_euri=https%3A%2F%2Fdivany.hu%2F&source_ve_path=OTY3MTQ&feature=emb_imp_woyt

 

aj-230421-db-csemegepultos.jpg