Kedves Vendégeink!

Rossz hírt kell közöljünk veletek: a hét során éttermünkben megforduló vendégeink egyikéről az orvosi vizsgálatok során később kiderült, hogy koronavírus-fertőzésben szenved.
A Renaissance Éttermet – miután az információ birtokunkba jutott – azonnal bezártuk, illetve megkezdtük annak teljes körű, előírásoknak megfelelő fertőtlenítését (bár az esélye, hogy bárki is megfertőződött volna, a vizsgálatot végző szakemberek szerint szerencsére rendkívül csekély).

Valamennyi munkatársunk, aki érintkezett, vagy érintkezhetett a fertőzött személlyel, önkéntes karanténba vonult. Mindannyian jelenleg is tünetmentesek vagyunk, és reménykedve várjuk a fejleményeket!

Nehéz most megfelelő szavakat találnunk közvetlen érintettként abban a helyzetben, amely előreláthatólag a teljes vendéglátó ágazat működése számára rendkívül súlyos regressziót jelent majd. Ennek fontossága azonban nem élvezhet prioritást a közegészségügyi szempontokhoz képest, amelyeket mint mindig, így most is mindenek elé kell helyeznünk.

Köszönjük az eddigi és folyamatos támogatást vendégeinknek, igyekszünk lehetőségeink szerint mihamarabb megoldást találni a problémára.
Éttermünk Facebook-oldalán a legfontosabb történésekről természetesen beszámolunk majd.

Bízunk benne, hogy a Renaissance Étterem nemsokára ismét megnyithatja kapuit vendégei előtt, és a jelenlegi helyzet egy olyan erőpróbának bizonyul, melyet sikerül közös erővel kiállnunk.

(a Renaissance Étterem csapata)