Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Összes komment

Szégyelld magad István! Ahhoz a munkához amit én végeztem Zebegényért, Neked semmilyen szakmai alapod nincsen kritizálni. Neked egyedül személyes problémád van velem, ez viszont a TE problémád és nem a közösségé. A te rossz lelkű kommunkációd miatt ment tönkre Zebegény közhangulata. A beírásod tökéletes példája a módszerednek és annak a stílusnak mely jelenleg immáron 10 éve tönkreteszi Zebegényt.
Mire mondta
szeretnék a műsorokról értesítést kapni
Mire mondta
Gratulálok a kinevezéséhez! Sok sikert és örömöt kívánok az új, komplex munkakörében.
Mire mondta
Számomra Győrfi Pál hiteltelen. Nyilván azt fogja mondani, amit a szájába adnak. De lehet jobb lenne, ha továbbra is a tv-ben ugrabugrálna.
Mire mondta
Szeretnem a műsorokat látni,részese lenni.
Mire mondta
Hát ez őrülten izgalmasan hangzik és úgy tudom Szentesi egy igazi nemzetközi szaktekintély :D
Mire mondta
Tisztelt Danubia tv! Egy elírás lehet a verseny időpontjában. 2019. December 2-a szerepel, a YouTube csatornán meg 2019 január 15-i feltöltés szerepel. Tibi
Mire mondta
Egy csodálatos orvos! Nagyon szeretjük!
Mire mondta
Tiszta szívből gratulálok a Főorvos Asszonynak! Megérdemelte a kinevezést. Emberséges, kedves nagy tudású aki nem csak a beteget hanem az embert is látta bennem. Sajnálom, hogy elment a GOKVI-ból. Sok sikert és jó egészséget kívánok az új munkájához!
Mire mondta
Köszönöm a lehetőséget.
Mire mondta
Az egyik legjobb és legempatikusabb orvos, sokat köszönhetek neki! Sok sikert kívánok a munkájához!
Mire mondta
Köszönjük szépen a feliratkozást. Felvesszük a listára. Üdvözlettel: a Szerkesztők
Mire mondta
Szuper orvos!!! Kár,hogy elment a GOKVI-ból!!!Minden jót,sok sikert az új munkahelyén!!!!
Mire mondta
Szeretnék feliratkozni a Danubius TV hírlevélre!
Mire mondta
Örömmel nézem a Danubia TV pócsmegyeri felvételeit.
Mire mondta
Nagyon megragadott a Gubacsi Józsefről készült portréfilm. Szívemből beszélt, igazi jóember, eredményes művész és minden szava a jó példáról szól. Magam mint Gödön felnőtt majd most Pócsmegyeren élő ember nagyon sajnálom hogy eddig nem tudtam róla és nem gratuláltam neki a csodálatos műveihez, és családjához. Fantasztikus hogy milyen szép műveket faragott. Talán még egyszer sikerül a kezét megszorítanom. Ilyen emberekre van szüksége a magyar hazának. Jó egészséget kívánok neki. Köszönöm a Danubia Tv-nek is hogy ezt az értékes riportfilmet elkészítette.
Mire mondta
Nagyon tetszett az élettörténet, köszönöm! János
Mire mondta
Kedves Kovács Józsefné! Valószínűleg az otthoni internet sebességével lehetett gond, mert ellenőriztük a műsort és végig szinkronban van a kép és a hang. Köszönjük, hogy követi műsorainkat. Szeretettel üdvözöljük: a Danubia Tv munkatársai
Mire mondta
Szép volt a mise mint mindig. A szentáldozás után a kép és a hang elcsúszott, persze ettől még élvezhető volt.
Mire mondta
Mi a különbség ha 12 tonna alatti vagy 12 tonna feletti jármű áll meg,talpal le , vagy rak le valamilyen építőanyagot közterületre ? Mind a két esetben kőzterületen lesz az árú, ( a súly,a nm2 ugyanannyi) de csak az egyik fizet !
Mire mondta
Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy dunabogdányi művelődési házban előadott, "Az utazó" című kortárs táncszínházi darabunk kapcsán készült felvételüket, riportjukat hol találom? Válaszukat várva, köszönettel: Hágen Zsuzsa - a darab rendezője
Mire mondta
Kedves Fodor Ferencné! Javasoljuk, hogy hívja fel a +36 20 920 6602 számot, ahonnan valószínűleg tájékoztatást kap. Üdvözlettel a Danubia Tv szerkesztői
Mire mondta
Meddig közlekedik ez a körjárat? Idős vendégeinket szeretnénk elvinni. Köszönettel: Fodorné.
Mire mondta
Kedves Szalai Gézáné! Vasárnap 12 órakor vetítjük ismét az augusztus 1-jei istentiszteletet. 10 órakor a múlt heti kerül adásba. Köszönjük az érdeklődést, és elnézést kérünk a kellemetlenségért.
Mire mondta
Kedves Csilla! Augusztus 8. vasárnapi közvetítèsre az aug 1. Istentiszteletet van kî îrva, de sem 8.án sem 15.-èn vasárnap nem került közvetítèsre az aug.1 Istentisztelet.Szeretnèm tudni,hogy melyik vasárnap kerül adásba, mert mi is szeretnénk vasárnap megnèzni a keresztelőt, min a többi család., tekintettel arra, hogy a nagypapa presbiter. Köszönöm, Szalainè .
Mire mondta
Kedves Judit! Igen, ma 19 órakor vetítjük a délelőtt felvett szentmisét. Üdvözlettel: a Danubia Tv munkatársai
Mire mondta
Zebegényben katolikus mise mikor várható? Előre lehet-e esetleg erről tájékozódni?
Mire mondta

Támogatók: