Cookie Consent by Free Privacy Policy website
2020 Nov 30 16:11

Cipősdoboz akció

Idén is szeretettel várja a Tahitótfalui Baptista Gyülekezet és a Baptista Szeretetszolgálat a cipősdobozokba rejtett ajándékokat. Az adományokat kétféle módon lehet eljuttatni:

- személyesen a Baptista Imaháznál Tahitótfaluban, az Ifjúság út 13 szám alatt december 7-12-ig délutánonként a 16-19 óráig tartó időszakban

- online módon pedig a www.liliputjatek.hu/ciposdoboz oldalon.

Aki maga állítja össze a doboz tartalmát az először döntse el, hogy fiúnak, vagy lánynak, illetve hány éves gyermeknek szánja az ajándékot. Ezt követően töltse meg ajándékkal, ami lehet például játék, írószer, higiéniai eszköz, édesség vagy könyv. Ezt követően az ajándékdoboz tetejét és alját külön csomagolja be színes papírral, majd ragassza le átlátszó szalaggal, vagy kösse át zsineggel. Ezután a dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát. Erre a célra használhatja az internetről letölthető szórólapon lévő címkét is. Az elkészült ajándékot juttassa el december 12-ig a tahitótfalui baptista imaházba, vagy december 20-ig a gyűjtőhelyek valamelyikébe. A gyűjtőpontok listája megtalálható a www.ciposdoboz.hu oldalon.

 

Aki online szeretne ajándékozni, az látogasson el a www.liliputjatek.hu/ciposdoboz oldalra november 6-a és december 20-a között. Válassza ki, hogy hány éves kilánynak, vagy kisfiúnak szánja az ajándékot. Tegye a cipősdobozt az online kosárba és adja le rendelését. A rendelésről és a csomag feladásáról elektronikus levélben kap visszajelzést az ajándékozó.

 

 

Előző Tahitótfalu Önkormányzata ebédrendelési lehetőséget biztosít a lakosok számára 2020 Nov 30 Következő Újra használatban a régi orvosi rendelő Pócsmegyeren 2020 Dec 01
Hozzászólás { 0 }
Komment írása
Pipáld be

Támogatók: