Cookie Consent by Free Privacy Policy website
2023 Jan 05 04:18

Újabb lépés az M0 körgyűrű északi szektorának megépülése felé

Aláírták az M0 északi szektor, 11-es és 10-es számú főutak közötti szakaszára vonatkozó tervezési szerződést

A hírről dr. Vitályos Eszter miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár, a térség országgyűlési képviselője számol be közösségi oldalán.

A képviselő kifejti, hogy ezzel a munkával készítik elő a M0-ás körgyűrű északi szakaszának megépítését. Az UNITEF 83 Zrt. és a VIKÖTI Kft. a tervezés során az alábbi feladatokat végzi el:

A  kiviteli- és tender tervdokumentáció elkészítése

A meglévő engedélyek szükség szerinti módosítása

A további engedélyek beszerzése

A beruházás során a 11-es és 10-es főutak között 8 kilométernyi új 2x2 + leállósávos út épül, amelyből több mint 5 kilométer alagútban vezet majd. A tervezési szakasz kezdetén a budakalászi különszintű csomópont átépül, Ürömnél különszintű csomópontot alkot, a végén új szakasza épül a 10-es útnak Üröm és Solymár között 4 km hosszan, 2x1 forgalmi sávval – áll az országgyűlési képviselő tájékoztatójában. Mint írja az a célja, hogy az itt élők megélhetését védő intézkedések miatt elhalasztott beruházások mielőbb megindulhassanak.

Előző Tudatosan az értékek között - Beszélgetés az építész szakma kiválóságaival Visegrádon 2023 Jan 03 Következő Évzáró hangverseny Zebegényben 2023 Jan 05
Hozzászólás { 0 }
Komment írása
Pipáld be

Támogatók: